خانه و آشپزخانهکالای دیجیتاللوازم برقی خانگی

راهنمای خرید بهترین فر توکار برقی با قیمت مناسب

خرید و قیمت فر توکار از بهترین برندها

فر توکار برقی یکی از لوازم ضروری برای تهیه یک غذای خوشمزه است. آشپزخانه هر خانه مکانی است که رفت و آمد زیادی دارد، بخصوص مادر خانواده بیشترین زمان خود را در آن صرف می‌کند. به همین خاطر استفاده از بهترین لوازم آشپزخانه می‌تواند به انجام بهتر و سریع‌تر کارها و بالا بردن روحیه خانم‌ها نقش بسزایی داشته باشد. خرید فر توکار بخاطر اینکه بصورت توکار در کابینت قرار می‌گیرند علاوه بر اینکه کار پخت و پز را انجام می‌دهند، فضای کمی را هم اشغال می‌کند.

فرهای پخت و پز بر اساس استفاده به دو نوع فر تو کار و فر رومیزی دسته‌بندی می‌شوند. در واقع می‌توان گفت که نوع رومیزی چیزی مشابه مایکروفر است. اما از نظر نوع مصرف انرژی تا پیش از این به دو گروه گازی و برقی تبدیل می‌شدند. نوع گازی دردسرهای خاص خود را داشته و نیاز بود که لوله کشی برای جایی که قرار است استفاده شود صورت گیرد. در حالی که به مرور نوع برقی رواج یافته و این مشکلات را برطرف کرد.

در ادامه این پست قصد داریم به راهنمای خرید و انتخاب بهترین فر توکار پرداخته و در خرید این وسیله ضروری خانه و آشپزخانه به شما کمک کنیم. پس اگر اهل آشپزی حرفه‌ای هستید تا انتها با ما همراه باشید.

فر چیست؟

فر دستگاهی است که با آن می‌توان غذاهای زیادی از جمله پیتزا، مرغ گریل شده، سیب زمینی تنوری، لازانیا، انواع کیک و شیرینی، ته چین و … را در زمان کوتاهی آماده کرد. دمای درون فر در تمام نقاط محفظه یکسان است و غذا را به طور یکنواخت می‌پزد.

فرها دمای بین ۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد را ایجاد می‌کند. در این نوع فرها دو یا چند طبقه جداگانه وجود دارد. اینکه شما چه انتخابی برای خرید فر داشته باشید بسیار مهم بوده و در چگونگی پخت غذاها در آینده نقش بسزایی دارد. از این رو قبل از خرید فر کمی در این مورد تحقیق کنید.

راهنمای خرید بهترین فر توکار برقی

پیش از هر چیزی باید نیازسنجی کرده و ببینید که دقیقاً به چه چیزی نیاز دارید. فرهای برقی به این دلیل که گرما را درون مخزن نسبت به فرهای گازی بهتر پخش می‌کنند کیفیت بهتری را ارائه می‌دهند. حال در ادامه بیایید ببینیم باید در هنگام خرید به چه مواردی دقت کنید.

سایز فر را بررسی کنید

پیش از هر چیز باید بررسی کرده و ببینید که اندازه در نظر گرفته شده برای فر مناسب باشد. فرها عموماً در حجم ۵۱ تا ۷۶ لیتر متغیر هستند که بر روی حجم غذایی که داخل آن طبخ می‌کنید تاثیر دارد.

هنگام بررسی سایز و فضای داخلی باید این نکته را در نظر بگیرید که غذای طبخ شده قرار نیست مکعبی باشد. شما باید بر اساس ارتفاعی که دارد آن را در نظر بگیرید که پس از پخته شدن غذا فعل و انفعالات آن موجب کثیفی درون فر نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا